Ford zet groot in op elektrisch rijden

12/07/2019

Ford presenteerde begin april geëlektrificeerde modellen die binnenkort in de showroom komen te staan. Het aanbod varieert van personenauto’s en SUV modellen tot Ford bedrijfswagens. Zodat u voor werk en privé verantwoord kan rijden in een nieuwe Ford.

 • Mild Hybrid (mHEV)

  De Mild Hybrid maakt autorijden nog leuker. De kleine elektro motor schiet de benzine- of dieselmotor te hulp indien nodig. Daardoor daalt u verbruik maar stijgt het rijplezier. De mHEV techniek gaan we dit jaar al terug zien in de Ford Transit Custom, Transit Tourneo en Transit. In 2020 verwachten we de Mild Hybrid in de Ford Fiesta, de Ford Focus, de nieuwe Ford Kuga en de net uitgebrachte Ford Puma.

  Wilt u meer weten over Mild Hybrid rijden? 

  Neem contact op


 • Ford Tourneo Custom HEV
 • Full Hybrid (HEV)

  Een Full Hybrid vinden we al terug in de Ford Mondeo. Deze is er als sedan en sinds kort ook als wagon variant. De brandstof- en de elektromotor wisselen elkaar af of vullen elkaar aan. Kleine stukjes in bijvoorbeeld de stad rijdt u elektrisch en daarbuiten op brandstof. De energie voor de elektromotor levert de auto zelf. Naast de Ford Mondeo zal ook de nieuwe Ford Kuga als HEV beschikbaar komen.

  Probeer het uit en boek een proefrit!

  Boek een proefrit


 • Plug in Hybrid (PHEV)

  Deze variant gaan we zien in Ford bedrijfswagens en nieuwe SUV modellen. De Transit Custom en de Tourneo Custom kunnen als PHEV zo’n 30-50 kilometer elektrisch rijden. Heel praktisch voor distributie of taxi werk. Daarna gaat hij weer aan de stekker of door de combinatie met de brandstofmotor zijn natuurlijk  ook grotere afstanden af te leggen. De Plug-in Hybrid komt ook beschikbaar op de nieuwe Ford Kuga en Ford Explorer.

  Wilt u graag meer weten over Plug-in Hybrid rijden? 

  Neem contact op


 • Volledig elektrisch (EV)

  Voor wie volledig elektrisch wil rijden heeft Ford een tweetal auto’s in de planning staan. Volgend jaar verwachten we een op de Ford Mustang geïnspireerde, volledig elektrische, sportieve SUV, met een actieradius van 600 km. Een jaar later zal de Transit beschikbaar zijn.

  Op welke manier zou u elektrisch willen rijden?

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws