Lease Van of the Year 2019!

1/05/2019

Parallel met het AutoSalon van Brussel voor lichte bedrijfsvoertuigen werd dit jaar ook een Lease Van of the Year verkozen. Na een theoretische schifting, die in vier categorieën (kleine, middelgrote en grote bestelwagens + pick-ups) één finalist opleverde, kwam het dit jaar tot een eindstrijd tussen de Volkswagen Caddy en Ford Transit. De Ford Transit Custom ging uitendelijk met de meeste stemmen aan de haal. Hij overtuigde de jury met zijn stijlvolle design, zijn innovatieve technologie en zijn professionele interieur.

Voor de 27e keer organiseerde mobility provider Alphabet deze award show, om hun klanten en bestuurders zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in het maken van de geschikte mobiliteitsoplossing. Tijdens deze award show werden onder meer ook de Lease Car, Lease Bike en Zero Emission Lease Car van het jaar bekend gemaakt.

Gecommercialiseerde voertuigen in België werden geëvalueerd op hun potentieel voor bedrijfsvloten. Een speciaal aangestelde vakjury bestaande uit klanten, pers en interne specialisten bepaalden in drie stappen de selectie. Tijdens de desk research werd gekeken naar objectieve criteria zoals TCO, veiligheid & kwaliteit, uitstoot en VAA. In een tweede fase werden de wagens onderworpen aan een praktijktest. Het laatste deel van de punten werd bepaald door de klanten van Alphabet, die een stem konden uitbrengen op hun favoriet. Sinds 2017 wordt er tweejaarlijks een Lease Van of the Year uitgekozen, dit in lijn met het AutoSalon van Brussel dat om de twee jaar een lichte vracht editie organiseert.


Waarom is de Ford Transit verkozen tot de beste Lease Van 2019?
De Ford Transit is tot beste Lease Van van het jaar verkozen op basis van een aantal punten:

  • De Ford Transit is historisch een benchmark in het segment, met een zeer sterk imago en de voorbije 3 jaar is de wagen verkozen tot N° 1 bedrijfsvoertuig in Europa.
  • Daarnaast is de Ford Transit N°2 in de BeLux en de grootse groeier in 2018 in zijn segment. In het bijzonder in het “Leasing kanaal”.
  • Zeer uitgebreid en volledig vernieuwd gamma – voor elke job een gepast product en tevens het ideale platform voor diverse conversies.
  • Innovatief – technologieën die aanwezig zijn in personenwagens zijn ook in de Ford Transit aanwezig.
  • Een gespecialiseerd CV dealer netwerk  van Transit Centers, een professionele omkadering waarbij de Customer Experience centraal staat.
  • Bedrijfsvoertuigen - één van de hoekstenen van de Ford’s strategie
  • Verder geplande investeringen in producten (elektrificatie pHEV, mHEV, connected vehicle) en in resources (people)

Ford Transit Custom Ford Transit CustomFord Transit Custom


Bij Ford zijn wij zeer vereerd en tevreden met deze award. Wij beschouwen het als een erkenning voor het harde werk van zeer vele mensen binnen de Ford organisatie (gaande van productontwikkeling, engineering, productie, de centrale en lokale sales en marketing teams en het dealernetwerk) en als een teken dat we een Europese product gedreven strategie, die erop gericht was producten te ontwikkelen die beantwoorden aan de meest eisende klantenverwachtingen en die ook als dusdanig door onze klanten worden gewaardeerd, succesvol hebben geïmplementeerd in BeLux.

Het label ‘Lease Van of the Year’ betekent voor ons dat we erin geslaagd zijn om goed te luisterenen naar wat onze klanten verwachten. Wij hopen dat de voertuigen die op de markt zijn gebracht en die nog op de markt zullen komen voldoen aan de klantenverwachtingen. Bovendien hopen wij dat deze correct gepositioneerd zijn en die omkaderd met een professioneel en gespecialiseerd dealernetwerk, verkocht en onderhouden worden waarbij de focus steeds ligt op optimale klantenervaring. Bovendien geeft deze erkenning ook aan dat Ford en de Leasing wereld samen een wederzijdse groei hebben kunnen realiseren en het is uiteraard ook onze intentie om ook in de toekomst op de ingeslagen weg verder te gaan.

Bekijk de Ford Transit Custom Neem contact opTestrit aanvragen

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws